Oranje

wortel = oranje

De Missus vindt het maar niks, dat Koninginnedag na morgen overgaat in Koningsdag. Ze is wel erg blij dat Màxima de titel Koningin gaat voeren én dat de volgende monarch na PWA ‘gewoon’ weer een meisje is. U raadt het al: De Missus is Koninginnegezind. En ze wil graag meer geld, om uit te geven aan kado’s voor haar vriendinnen en ander prul van de Action.

action necessity

Morgen is dus een belangrijke, zij het ietwat droevige dag. De vlag gaat halfstoks hier, een Koning, tsss waar is dat nou weer voor nodig. De focus komt dus op de centen. Je kan natuurlijk een kleedje neerleggen, hopen dat het niet regent en je oude speelgoed verkopen, maar het kan ook anders. Zo zagen wij vorig jaar al veel mensen die, naast het oude speelgoed, schalen met cupcakes hadden staan. Dat doen we dan maar niet, maar oranje koekjes, dat moet wel verkopen denk ik. Zeker met de ervaring die we op de Eigengemaakt Markt hebben opgedaan kunnen wij wel wat verfijndere verkooptechnieken uitproberen. Hoe precies, daar zijn we nog niet helemaal uit, maar voor jullie heb ik hier een kort overzicht van alles op het blog wat naar oranje neigt, om te verkopen, uit te delen of gewoon zelf van te genieten. Oh en nog 1 tip: laat het Koningssoeppakket van de AH links liggen, get ver demme wat vies.

getversoep

Alles met glazuur kan natuurlijk oranje, zoals de tompoezen, de koekjes, cupcakes en soesjes. Maar pompoenbroodjes of -muffins zijn natuurlijk ook oranje, en de rode linzensoep eigenlijk ook… En niet getreurd: over een paar decennia kunnen we gewoon weer Koninginnedag vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *